11.3.11

Hänga runt, Glida runt, Låna pengar


Idag har ja flaxat runt med Emelie på staden mellan banken, butiker och skatteverket. Fått gjort nått idag iaf. Efter att dagens viktiga var avklarat så blev de chill och kul men också ångest för min del att gå på stan.
Att ha pengar men inte kunna använda dom. Uhh, Och detta I OCH MED att jag längre inte har något jobb och inte heller fått fingrarna ur och skaffat ett nytt jobb. Hejja mig.
Sedan flaxade vi lite mer i butiker och sen kom Hanna och så drog vi och käkade niiice middag på Friday's. Emelie var sugar mama (INTE HANNA för omväxlingens skull hahah) och de blir att bjuda tillbaka då pengarna börjar rulla in som dom ska senare.

Så nu ligger/sitter ja här soffan i deras crib och gör egentligen ingenting vilket är sjukt skönt. Kunna hänga med kompisarna och inte göra att skit. Bästa.

Ska nog dra neråt och hemmåt snart och göra klart postern till SM i Big Air som i år ska hållas i Storklinten! Fett! Hoppas på att få klrt den ikväll. Då kommer den upp här på bloggen, freeride och fejjan.

Smaskigt. Hoppas babe är hemma nu. Hjärta.










cause i just want to sit in my underwear with you on the couch and watch crappy television all night.








Och Megan Fox är för i övrigt temefan en av de snyggaste människorna på denna planet.


En annan sak också...
Hänga runt, Glida runt, Låna pengar

Tamefan Dagens motto!





Blev ett jävla random inlägg detta. Hejdå!

Inga kommentarer: